NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizată pentru noul CITROËN ë-C4


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

NOUL CITROËN ë-C4 ELECTRIC

RULARE 100% EFICIENTĂ

Noul CITROËN C4 iese imediat în evidență, combinând:
● Eleganța, fluiditatea și dinamismul unui hatchback compact: silueta aerodinamică, liniile rafinate și detaliile grafice de identitate, semnăturile luminoase față/spate
● Forța și caracterul unui SUV: roți mari, proporții masive și generoase

100% ËLECTRIC

O rulare electrică silențioasă, ușoară, dar și dinamică:
● Motor de 100 kW / 136 CP
● Cuplu motor de 260 Nm disponibil imediat
● Până la 80% încărcare în 30 minute* pentru o autonomie de până la 357 km
● O baterie de 50kWh garantată timp de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare; *La stații publice de încărcare de 100kW

SERVICII DEDICATE MOBILITĂȚII ELECTRICE

Aplicația My Citroën îți permite, direct de pe smartphone:
● Să consulți starea de încărcare a vehiculului
● Să consulți nivelul autonomiei
● Să programezi încărcarea
● Să programezi startul precondiționării termice

Termenii si conditiile

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC
Autonomie - până la 357 km (WLTP).
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare. Extensia de garanție este valabilă pentru comenzile plasate până la 31 Mai 2022, se adaugă garanției contractuale de 4 ani și nu extinde garanția bateriei. Stația de încărcare de tip WallBox este oferită cadou pentru comenzile plasate până la 31 Iulie 2022.
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2022.
Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2022: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2022 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.