NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o ofertă personalizată pentru noul CITROËN C5 X Hybrid


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

CITROËN C5 X HYBRID

Suspensia activă exclusivă

Scaune advanced comfort

Infotainment personalizabil

AUTONOMIE DE PANA LA 55 KM IN MODUL ELECTRIC​

Noul Citroën C5 X plug-in hybrid este adaptat pentru majoritatea traseelor cotidiene. In modul electric, acest ofera:

  • - O autonomie cuprinsa intre 54 si 55 km (in functie de echipamentele optionale si conditiile reale de utilizare);
  • - Un condus silentios la viteze de pana la 135 km/h;
  • - Un condus eco-friendly cu emisii de C02 de 0g/km;
Bateria Noului Citroën C5 X plug-in hybrid are o garantie de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capcacitatea initiala a acesteia.

Suspensia Activa Citroën Advanced Comfort®

Selectorul amplasat pe consola centrala permite alegerea modului de condus: Electric, Hybrid, Confort sau Sport. Suspensia Activă Citroën Advanced Comfort® se adapteaza fiecarui mod de condus.

  • - Electric: C5 X Hybrid dispune de o autonomie de pana la 55km, adaptata pentru majoritatea traseelor cotidiene ale utilizatorilor. Kilometri întregi parcursi fara a consuma carburant.
  • - Hybrid: Gestionarea intre motorul electric si cel termic se face automat, pentru o eficienta optima.
  • - Confort: Pe baza modului Hybrid, acest mod de condus ofera un plus de fiabilitate gratie Suspensiei Active Citroën Advanced Comfort®.
  • - Sport: C5 X Hybrid ofera performante dinamice gratie motorului electric care completeaza motorul termic, pentru o putere combinata de 225 CP. Suspensia Activa Citroën Advanced Comfort® devine mai ferma pentru o tinuta de drum mai buna.

SPATIU INTERIOR EXCEPTIONAL

Cele 3 locuri din spate invita la odihna si la destindere, cu un spatiu pentru picioare exceptional, o latime confortabila si un spatiu pentru cap generos. O veritabila invitatie la confort si la stare de bine.

Termenii si conditiile

CITROËN C5 X Hybrid
Consum mixt 1,2 l/100km și emisii CO2 27 g/km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2024.
Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2024: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2024 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.