NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

DISCLAIMER


Aceste informații sunt colectate de Trust Motors si sunt necesare acesteia din urmă, concesiunilor sale, rețelei de vânzări și service Citroen, oricărei companii care oferă servicii către Trust Motors și/sau oricărei companii aparținând Grupului PSA, pentru solicitarea dumneavoastră din formularul de mai sus. Astfel, vă facem cunoscut faptul că aceste informații pot fi folosite și de Trust Motors, de rețeaua de vânzări și service Citroen, de oricare companie care oferă servicii către Trust Motors și/sau de orice companie aparținând Grupului PSA, în scopul trimiterii de oferte comerciale, sondaje de opinie și analize. Ca parte a activității sale, Trust Motors ar putea fi nevoită să vă transmită datele în alte țări, pentru unul dintre scopurile pentru care datele au fost colectate inițial sau în scopurile la care ați convenit ulterior. Atunci când datele dvs. sunt transferate într-o țară terță, Trust Motors ia toate măsurile necesare pentru a evita orice deteriorare a acestora. Datele sunt transferate numai în țările în care se garantează un nivel adecvat de protecție a datelor. Datele pot fi transferate în țări care nu sunt membre ale Uniunii Europene.

Destinatarul datelor cu caracter personal colectate în acest formular este Trust Motors, importator oficial al marcii Citroen in Romania.

Toate câmpurile marcate cu un *) sunt obligatorii în scopul prelucrării solicitării dvs. de a fi contactat. În caz contrar, s-ar putea ca Trust Motors să nu fie în măsură să furnizeze serviciul solicitat, asa cum este indicat mai sus.

Sub rezerva acordului dvs. atunci când este solicitat, puteți primi informații privind ofertele, noutățile și evenimentele (buletine informative, invitații și alte publicații) Trust Motors, ale concesionarilor sau ale partenerilor săi.

În conformitate cu Regulamentul general privind Protecția Datelor cu caracter Personal (care se referă la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016), dispuneți de un drept de acces, de rectificare, de ștergere, de restricționare a prelucrării, de portabilitate, precum și de dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal atunci când prelucrarea are drept scop marketingul direct.

De asemenea, puteți adresa Trust Motors indicații cu privire la soarta informațiilor dvs. în urma decesului dvs. Vă puteți exercita aceste drepturi la o simplă cerere adresată către Trust Motors – Serviciul relații cu clienții, Blvd. Iuliu Maniu 572-574, Sector 6, 061129 Bucuresti, sau prin mesaj electronic la următoarea adresă de email : gdpr.peugeot@trustmotors.ro

Pentru informații suplimentare cu privire la modul în care sunt tratate datele cu caracter personal de către Trust Motors, puteți consulta aici Declarația de Confidențialitate.