NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Citroën C3


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Design si stil

Tehnologie inteligenta

Personalizare

Motoare de ultima generatie

NOUL CITROËN C3 dispune de motorizari de ultima generatie, pe benzina - PureTech si Diesel - BlueHDi, performante si eficiente. Pe benzina, modelul utilizeaza propulsorul cu 3 cilindri PureTech de 82 BVM sau 110 CP Stop&Start EAT6, iar pentru motorizarea Diesel, NOUL C3 are in gama versiunea BlueHDi 100 CP Stop&Start.

Interior simplu, cu caracter

Structura sa minimalista, tip monolit, ofera o simplitate a volumelor prezente in habitaclu. Conceputa dupa standardele programului Citroën Advanced Comfort, plansa de bord pune in evidenta o ergonomie perfecta a comenzilor si o utilizare usoara a tabletei tactile de 7”*, integrata in centrul sau.

*Dotare optionala

Unic asa cum esti tu

CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Fiecare detaliu contribuie la acestea, incepand de la luminile de zi cu tehnologie LED, stopurile cu efect 3D, rotile mari si panourile laterale cu tehnologie Airbump, care ii definesc stilul inedit si atitudinea energica si increzatoare.

Termenii si conditiile

Ofertă valabilă pana la 30 septembrie, în limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2019, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu. Preţul include contravaloarea unei prime de casare (PSIPAN 2019: 1€ = 4,8148).
Consum mixt cu valori cuprinse intre 3,3-4,8 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 88-111 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.