NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Contact

NOUA GAMĂ DE VEHICULE COMERCIALE

Solicită o ofertă
personalizată

Am citit Declarația de confidențialitate ce privește protecția datelor cu caracter personal.
Prin completarea și trimiterea formularului de mai sus declar că sunt de acord cu Termenii și condițiile.

NOUA GAMĂ DE VEHICULE COMERCIALE

BERLINGO ŞI Ë-BERLINGO

Bucură-te de toate avantajele lui Berlingo - vehiculul utilitar agil și compact, cu design nou, funcții noi și tot confortul Citroën.
Disponibil în continuare în versiune 100% electrică.

JUMPY ŞI Ë-JUMPY

Cu Jumpy și ë-Jumpy, te bucuri de o serie de caracteristici de top, printre care se numără ușile laterale glisante hands-free și sistemul Moduwork, care îți permit să optimizezi spațiul de încărcare în funcție de necesități. Ecranul tactil de 10" te conectează cu ușurință la toate funcțiile și informațiile de care ai nevoie în timpul călătoriei. Cu nu mai puțin de 16 funcții de asistență pentru șofer, te simți în siguranță și sprijinit în orice situație de condus.

JUMPER ŞI Ë-JUMPER

Cu Jumper și ë-Jumper, te aștepți la performanțe impresionante de încărcare și autonomie. Capacitatea de încărcare impresionantă de până la 1900 kg și un volum de încărcare generos de 17 m3 asigură că poți transporta tot ceea ce ai nevoie fără probleme. Cu o autonomie de până la 430 km conform standardului WLTP și o capacitate de încărcare rapidă de 150 kW, e-Jumper te menține în mișcare cu eficiență. Stația dedicată wireless îți permite să îți încarci vehiculul fără efort și fără cabluri suplimentare.

Termenii și Condițiile

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.
**) la o stație rapidă de 100 kWh