NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru SUV-ul tau Citroën


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Citroën C3 Aircross SUV

Citroën C5 Aircross SUV

Citroën C3 Aircross SUV

Citroën C3 Aircross se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh.
Cu o caroserie inalta, ingenios proiectata, Noul Citroën C3 Aircross imbina interiorul premium cu nivelul ridicat de confort: 5 locuri cu spatiu generos. Portbagajul dispune de o mare capacitate de incarcare de 410 litri, care poate fi extinsa la 520 litri prin culisarea sau rabatarea banchetei segmentate, in format 2/3-1/3.
Garda la sol ridicata, rotile mari si tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent (asistenta la coborarea in panta) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi conditiile de rulare.

Citroën C5 Aircross SUV

În calitate de ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, noul Citroën C5 Aircross SUV se evidențiază ca fiind unul dintre cele mai confortabile SUV-uri din segmentul său datorită a două inovații exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaunele Advanced Comfort.
Cele trei scaune spate individuale, glisante, cu spătar reglabil și pliabile îi permit noului C5 Aircross să fie cel mai modular și spațios SUV din segmentul său. Capacitatea de încărcare a portbagajului, variind de la 580 la 720 de litri, stabilește un nou standard în segment.
Nu în cele din urmă, cu 20 de tehnologii de asistare a șoferului și șase tehnologii de conectivitate, noul C5 Aircross este cu adevărat un SUV de generație viitoare.

Motorizari de ultima generatie

Toate motorizările de care beneficiază SUV-urile Citroën sunt compatibile cu cele mai recente standarde de emisii EURO 6 ce trebuie respectate începând cu 1 Septembrie 2019 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC, sau EURO 6.3).
Astfel, vei putea configura C3 Aircross SUV sau C5 Aircross SUV alături de propulsoare pe benzină PureTech (110, 130 sau 180 CP) sau diesel BlueHDi (130 sau 180 CP) cuplate, în funcție de versiune, la o cutie de viteze manuală (MAN6) sau la una automată*.
*) EAT6 pentru C3 Aircross SUV și EAT8 pentru C5 Aircross SUV

Termenii si conditiile

Noua gama SUV Citroën
Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,0-5,8 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 105-132 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.