NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Noul Citroën Berlingo


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO

Versatilitate

Modutop

Grip Control

PERSONALITATE PUTERNICĂ

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

MODULARITATE OPTIMĂ

Scaunele spate pot fi rabatate individual sau împreună, adaptându-se perfect la configurația dorită, pentru a obține o podea plată. Noul Citroën Berlingo oferă un volum de încărcare de până la 4000 litri și peste 3 metri lungime de încărcare cu scaunul față al pasagerului rabatat pentru versiunea XL.

ÎNCONJURAT DE TEHNOLOGIE

Noul Citroën Berlingo propune 19 sisteme de siguranță și de asistență la condus, precum și 4 tehnologii de conectivitate, printre care încărcare wireless pentru smartphone sau sistemul de navigație conectată 3D cu recunoaștere vocală. Pentru un plus de relaxare la bord, Noul Citroën Berlingo este echipat cu Citroën Connect Box cu Pachet SOS & Assistance.

Termenii si conditiile

Noul Citroën Berlingo
Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,3-5,7 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 113-119 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.