NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Citroën Berlingo


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO

Versatilitate

Modutop

Grip Control

PERSONALITATE PUTERNICĂ

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare,Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

MODULARITATE OPTIMĂ

Scaunele spate pot fi rabatate individual sau împreună, adaptându-se perfect la configurația dorită, pentru a obține o podea plată.Citroën Berlingo oferă un volum de încărcare de până la 4000 litri și peste 3 metri lungime de încărcare cu scaunul față al pasagerului rabatat pentru versiunea XL.

ÎNCONJURAT DE TEHNOLOGIE

Citroën Berlingo propune 19 sisteme de siguranță și de asistență la condus, precum și 4 tehnologii de conectivitate, printre care încărcare wireless pentru smartphone sau sistemul de navigație conectată 3D cu recunoaștere vocală. Pentru un plus de relaxare la bord, Citroën Berlingo este echipat cu Citroën Connect Box cu Pachet SOS & Assistance.

Termenii si conditiile

Consum mixt cu valori cuprinse între 4,1-5,5 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 107-126 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.