NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o ofertă personalizată pentru noul CITROËN C5 X


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

CITROËN C5 X

Head-up display extins

Scaune advanced comfort

Infotainment personalizabil

CUTIE DE VITEZA AUTOMATA

Noul Citroën C5 X este echipat cu motorizari pe benzina performante, eficiente si omologate conform standardului Euro 6.3, oferind libertatea de a alege intre motoarele PureTech 130 Stop & Start sau PureTech 180 Stop & Start. Pentru un plus de fluiditate si relaxare la volan, C5 X este echipat cu cutia de viteze automata EAT8.

SPATIU INTERIOR EXCEPTIONAL

Cele 3 locuri din spate invita la odihna si la destindere, cu un spatiu pentru picioare exceptional, o latime confortabila si un spatiu pentru cap generos. O veritabila invitatie la confort si la stare de bine.

VOLUM PORTBAGAJ 545 L PANA LA 1640 L

Polivalent si practic in utilizarea de zi cu zi, C5 X dispune de un portbagaj cu volum generos, conceput in spiritul break-urilor, cu o deschidere larga si in forma cubica, un prag de incarcare coborat si pereti drepti. C5 X ofera o podea plana atunci cand bancheta spate este rabatata. Manerele accesibile din portbagaj permit rabatarea cu usurinta a banchetei din spate. Pentru a ascunde continutul portbagajului, hayonul este echipat cu o polita de bagaje individuala care faciliteaza incarcarea. Si pentru a nu fi prins cu garda jos in momentul deschiderii sau inchiderii acestuia, hayonul motorizat dispune de functia maini libere.

Termenii si conditiile

CITROËN C5 X
Consum mixt 6 l/100km și emisii CO2 135 g/km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2024.
Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2024: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2024 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.