NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o ofertă personalizată pentru CITROËN C5 Aircross SUV


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO

Cutie Automată EAT8

Interior modulabil

Scaunele Advanced Comfort

Motorizari de ultima generatie

C5 Aircross SUV ofera o gama de motoare PureTech si BlueHDi eficiente si puternice, cuplate la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau la una automata cu 8 trepte. Versiunea plug-in hybrid C5 Aircross SUV HYBRID combina puterea furnizata de un motor termic cu cea livrata de un motor electric, pastrand personalitatea puternica, robusta si energica a unui SUV si oferind un nivel mult mai scazut de emisii.

Un SUV Ultra-confortabil si modular

C5 Aircross SUV se evidentiaza ca fiind unul dintre cele mai confortabile SUV-uri din segmentul sau datorita a doua inovatii exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulica Progresiva (Progressive Hydraulic Cushions®) si scaunele Advanced Comfort. Cu cele trei scaune spate individuale, glisante, cu spatar reglabil și pliabile, C5 Aircross SUV este unul dintre cele mai modulare vehicule din segmentul sau. Aceste scaune au aceeasi latime si pot glisa inainte si inapoi, ceea ce face posibila adaptarea spatiului din habitaclu din portbagaj.

20 de sisteme de asistenta la condus

C5 Aircross SUV ofera o gama larga de sisteme de asistenta pentru sofer, cu 20 de tehnologii pentru siguranta, confort la bord si condus simplificat, indiferent de conditiile de trafic. Tehnologia Highway Driver Assist reprezinta un prim pas spre rularea autonoma, deoarece permite masinii sa regleze fara ajutorul soferului viteza, traiectoria si pozitia intre benzile de circulatie. Aceasta combina sistemul de control al vitezei de croaziera cu functia Stop&Go.

Termenii si conditiile

CITROËN C5 Aircross SUV
Oferte supuse unor termene și condiții.
Consum mixt cu valori cuprinse între 5,3 și 6,8 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 138 și 153 g/km (WLTP).
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau sa dezactivam orice model, oricand.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.