NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicită o ofertă personalizată pentru noul CITROËN C3 Aircross SUV


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Aventura este chiar la usa ta. Traieste-ti pasiunea la maximum cu noul CITROËN C3 Aircross SUV

MOTORIZARI DE ULTIMA GENERATIE

Noul CITROËN C3 Aircross SUV ofera o gama larga de motorizari economice si eficiente de ultima generatie. SUV-ul dispune de motorizari PureTech pe benzina (110 sau 130 CP) si BlueHDi Diesel (110 sau 120 CP).

70 DE POSIBILITATI DE PERSONALIZARE

Noul CITROËN C3 Aircross SUV ofera 70 de posibilitati de personalizare, cu 7 culori de caroserie, 4 pachete cromatice si 2 nuante de plafon.

SCAUNE ADVANCED CONFORT®

Noul CITROËN C3 Aircross SUV amplifica confortul la bord cu noile scaune Citroën Advanced Comfort.

Termenii si conditiile

CITROËN C3 AIRCROSS
Consum mixt cu valori cuprinse între 4,7 și 5,9 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 122 și 139 g/km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2023.
Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2023: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2023 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.