NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicită o ofertă personalizată pentru noul CITROËN C3 Aircross SUV


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Aventura este chiar la usa ta. Traieste-ti pasiunea la maximum cu noul CITROËN C3 Aircross SUV

MOTORIZARI DE ULTIMA GENERATIE

Noul CITROËN C3 Aircross SUV ofera o gama larga de motorizari economice si eficiente de ultima generatie. SUV-ul dispune de motorizari PureTech pe benzina (110 sau 130 CP) si BlueHDi Diesel (110 sau 120 CP).

70 DE POSIBILITATI DE PERSONALIZARE

Noul CITROËN C3 Aircross SUV ofera 70 de posibilitati de personalizare, cu 7 culori de caroserie, 4 pachete cromatice si 2 nuante de plafon.

SCAUNE ADVANCED CONFORT®

Noul CITROËN C3 Aircross SUV amplifica confortul la bord cu noile scaune Citroën Advanced Comfort.

Termenii si conditiile

CITROËN C3 AIRCROSS
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.
Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2024 (PSIPAN 2024: 1€ = 5,0000 RON).
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.