NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
CITROËN C-ELYSÉE


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Confort

Sisteme de asistenta la condus

Ecran tactil

Un sedan spatios, pentru confortul tuturor

Citroën C-ELYSÉE propune un echilibru intre aspectul sau compact si spatiul interior. Modelul poate primi cinci adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de confort, pentru ca dispune de ergonomie si de un portbagaj cu o capacitate de 506l. Excelenta tinuta de drum și confortul suspensiei contribuie de asemenea la tranformarea fiecarui traseu intr-o calatorie placuta.

Tehnologii intuitive si conectate

Citroën C-ELYSÉE dispune de un ecran tactil de 7" care ofera modernitate si care permite comandarea tuturor functiilor media, a telefonului si a navigatiei. Noul sistem multimedia 3D Citroën Connect Nav, cu comanda vocala te informeaza in timp real, cu ajutorul aplicatiei TomTom Traffic, prin conectarea smartphone-ului, despre conditiile de traffic, iar prin intermediul functiei Mirror Screen, poti profita, printre altele, de aplicatiile compatibile cu ecranul tactil de pe consola centrala, in siguranta deplina.

Motor economic, siguranta si sisteme de asistenta la condus

CITROËN C-ELYSÉE dispune de un motor puternic si economic. In versiune 1.5 BlueHDi S&S de 100 CP, acesta este cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.
Fie ca doresti sa programezi valoarea vitezei de condus cu ajutorul limitatorului din dotare, sau in cazul in care ai nevoie de asistenta la parcare, acum te poti bucura de tehnologiile moderne de la bordul sedanului C-ELYSÉE, precum senzorii de parcare si camera video pentru marsarier.

Termenii si conditiile

Oferta speciala pentru persoane fizice, valabila in limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2020, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu.
Pretul include TVA si, acolo unde este cazul, contravaloarea unei prime de casare si ecobonusul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Programul Rabla are la baza acordarea unei tichet in valoare de 6.500 lei pentru o masina veche casata, utilizabil doar pentru achizitia unei masini noi ce indeplineste conditiile PSIPAN 2020. Pentru achizitia unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Pentru clientii ce utilizeaza un tichet Remat, discountul se cumuleaza.
Desi s-au facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor produselor si preturilor, la data publicarii, ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, cu privire la: date tehnice, preturi, culori, dotari, accesorii si caracteristicile acestora sau sa dezactivam orice model, oricand.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.
Consum mixt 3,6 l/100km și emisii CO2 95 g/km (cifre echivalate NEDC).