NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
NOUL CITROËN C-ELYSÉE


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Confort

Sisteme de asistenta la condus

Ecran tactil

Un sedan spatios, pentru confortul tuturor

NOUL CITROËN C-ELYSÉE propune un echilibru intre aspectul sau compact si spatiul interior. Modelul poate primi cinci adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de confort, pentru ca dispune de ergonomie si de un portbagaj cu o capacitate de 506l. Excelenta tinuta de drum și confortul suspensiei contribuie de asemenea la tranformarea fiecarui traseu intr-o calatorie placuta.

Tehnologii intuitive si conectate

CITROËN C-ELYSÉE dispune de un ecran tactil de 7’’ care ofera modernitate si care permite comandarea tuturor functiilor media, a telefonului si a navigatiei. Noul sistem multimedia 3D CITROËN Connect Nav, cu comanda vocala te informeaza in timp real, cu ajutorul aplicatiei TomTom Traffic, prin conectarea smartphone-ului, despre conditiile de traffic, iar prin intermediul functiei Mirror Screen, poti profita, printre altele, de aplicatiile compatibile cu ecranul tactil de pe consola centrala, in siguranta deplina.

Siguranta si sisteme de asistenta la condus

Fie ca doresti sa programezi valoarea vitezei de condus cu ajutorul limitatorului din dotare, sau in cazul in care ai nevoie de asistenta la parcare, acum te poti bucura de tehnologii moderne, disponibile in noul tau C-ELYSÉE, precum senzorii de parcare si camera video pentru marsarier.

Termenii si conditiile

Ofertă supusă unor termene și condiţii valabilă în limita stocului disponibil. Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.