NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Design si stil

Tehnologie inteligenta

Personalizare

Motoare de ultima generatie

NOUL CITROËN C3 dispune de motorizari de ultima generatie, pe benzina - PureTech si Diesel - BlueHDi, performante si eficiente. Pe benzina, modelul utilizeaza propulsorul cu 3 cilindri PureTech de 68, 82 și 110 CP Stop&Start, iar pentru motorizarea Diesel, NOUL C3 are in gama versiunile BlueHDi de 75 si 100 CP Stop&Start.

Interior simplu, cu caracter

Structura sa minimalista, tip monolit, ofera o simplitate a volumelor prezente in habitaclu. Conceputa dupa standardele programului Citroën Advanced Comfort, plansa de bord pune in evidenta o ergonomie perfecta a comenzilor si o utilizare usoara a tabletei tactile de 7”*, integrata in centrul sau.

*Dotare optionala

Unic asa cum esti tu

NOUL CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Fiecare detaliu contribuie la acestea, incepand de la luminile de zi cu tehnologie LED, stopurile cu efect 3D, rotile mari si panourile laterale cu tehnologie Airbump, care ii definesc stilul inedit si atitudinea energica si increzatoare.

Termenii si conditiile

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării SC TRUST MOTORS SRL ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2019, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2019.
Preţul este valabil pentru Citroen C3 Live 1.2 Puretech 68 CP BVM5 EURO 6.2 şi include contravaloarea unei prime de casare (PSIPAN 2019: 1€ = 4,8148).
Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,9-5,1 L/100 Km si emisii CO2, cu valori intre 120-120g/Km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.