NOUL MEU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Noul Citroën C3 Aircross


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Tehnologie: 12 sisteme de asistenta la condus

Versatil si spatios

Citroën Advanced Comfort

Cel mai spatios SUV din segmentul său

Cu o lungime de 4.15m si o inaltime de 1.64m, noul Citroën C3 AIRCROSS beneficiaza de un volum remarcabil al portbagajului, de 410 l, care poate ajunge la 520 l datorita banchetei rabatabile din spate*. Mai mult decat atat, scaunul pasagerului din fata este rabatabil*, o optiune care permite utilizarea unei lungimi de incarcare de 2,40 m.
*In functie de versiune

Motorizari eficiente

Citroën C3 AIRCROSS dispune de motorizari recunoscute pentru diminuarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, avand rezultate mai bune decat cele din generatia precedenta. Motorizarile PureTech 82 si turbo PureTech 110 apartin noii familii de motoare pe benzina, in timp ce pentru versiunile diesel, motorizarile BlueHDi 100 si BlueHDi 120 beneficiaza de o tehnologie care trateaza intr-o maniera continua emisiile poluante, respectand astfel normele Euro 6.1.

Posibilitati nelimitate de personalizare

Beneficiezi de o varietate de posibilitati pentru personalizarea exteriorului si a interiorului. Cu 8 culori de caroserie, 3 nuante pentru plafon si 4 pachete cromatice, Citroën C3 AIRCROSS poate fi configurat in functie de propriile gusturi. Nimic nu este lasat la intamplare: geamurile custode cu efect grafic si barele pentru plafon se completeaza cu nuantele carcaselor oglinzilor retrovizoare, dar si cu accentele de culoare de la nivelul rotilor.

Termenii si conditiile

Pretul de 10.590€ este valabil pentru Citroen C3Aircross Live 1.2 Puretech 82 CP si include TVA si contravaloarea unei prime de casare.
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Consum mixt 4,0 – 5,6 L/100 km şi emisii de CO₂ 104 – 126 g/km.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.
(PSIPAN 2018: 1€ = 4,7445)