NOUL TĂU CITROËN LA UN PREȚ INCREDIBIL

Contact

Oferte Remat Citroen

Solicită o ofertă
personalizată

Am citit Declarația de confidențialitate ce privește protecția datelor cu caracter personal.
Prin completarea și trimiterea formularului de mai sus declar că sunt de acord cu Termenii și condițiile.

Oferte remat 2021

Redescoperă tehnologia, confortul și siguranta la volan, cu noul tău Citroën. Pret special și dotări generoase, prin oferta REMAT.

Comandă acum și primesti 1 an de extensie de garanție CADOU!

Oferte

CITROËN C3

De la 9.890 € - TVA inclus* Rată prin credit BRD Finance de la 574 lei/lună
Dotări incluse în preț:
 • Aer Condiționat
 • Radio DAB cu ecran tactil 5”
 • Faruri Eco LED

Citroën C3 Aircross SUV

De la 14.890 € - TVA inclus* Leasing cu dobândă 0%***
Dotări incluse în preț:
 • Aer Condiționat
 • Ecran tactil 7”
 • Banchetă spate rabatabilă

Citroën C5 Aircross SUV

De la 19.990 € - TVA inclus* Leasing cu dobândă 0%***
Dotări incluse în preț:
 • Climatizare automată
 • Citroën Advanced Comfort®
 • Jante aliaj 17”

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

De la 34.540 € - TVA inclus* Leasing cu dobândă 0%***
Dotări incluse în preț:
 • Autonomie în mod electric
 • Climatizare automată bi-zonă
 • Citroen Advanced Comfort
 • Jante aliaj 18”
 • Stație de încărcare oferită gratuit

Termenii și Condițiile

*) Oferte supuse unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabile până la 30 iunie 2021, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt obținute prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei și, după caz, a eco-bonusului în valoare de 1.000 lei sau a eco-tichetului în valoare de 20.000 Ron, calculate în Euro (la cursul de 4,9057 lei), precum și a unor reduceri comerciale oferite de importatorul mărcii. Oferte valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Oferte prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN. În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2021 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut raspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. Extensia de garanție este valabilă pentru comenzile plasate până la 31.03.2021.
**) Oferta este valabilă prin finanțare prin BRD Finance. Rată calculata pe 60 luni prin Credit Platinum oferit de BRD Finance IFN SA pentru CITROEN C3 FEEL 1.2 PURETECH S&S 83 BVM5 EURO 6.3, cu preț de achiziţie de la 11.419 EUR, TVA inclus (echivalentul a 55.953,1 lei la un curs de 4,9 lei/EUR). Avans: 50% (27.976,55 lei care include 6.500 lei voucher Rabla si 1.000 lei ecobonus); valoare credit: 27.976,55 lei; dobânda anuală fixă: 4,9%; DAE: 9,67%; valoare rată lunară: 573,98 lei (cu excepţia primei rate în valoare de 1.073,98 lei); cost total credit: 6.962,25 lei (ce include dobândă anuală fixă, comision analiză dosar 500 lei și comision lunar de administrare 0,3% aplicat soldului curent al creditului); valoare totală platibilă: 34.938,8 lei. În calculul DAE și al ratei lunare nu sunt incluse prima de asigurare de viață, aceasta avand caracter opțional, și nici prima de asigurare CASCO. Fisa de prezentare a CREDIT PLATINUM poate fi consultată AICI ***)
Oferta este valabilă pentru persoane juridice prin Impuls Leasing
Stația de încărcare PHEV va fi aleasă de client dintr-o listă pusă la dispoziție de dealer, în funcție de infrastructura electrică de la locul în care clientul dorește să o monteze. Montajul nu este inclus, această operațiune fiind în sarcina clientului.