NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Afla detalii despre
Ofertele Citroen prin
programul REMAT 2019*


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Cele mai noi sisteme de asistenta a soferului

Spatiu interior si multiple posibilitati de personalizare

Confort deplin pentru placerea calatoriilor

9 MODELE CITROËN prin programul REMAT 2019CITROËN C3 - Unic, asa cum esti tu!

Fiind in totalitate in pas cu tendintele, noul Citroën C3 se remarca prin design-ul sau trendy si optimist, animat de insertii cromatice si detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Citroën C3 dispune de motoare eficiente si economice PureTech pe benzina si BlueHDi diesel, toate respectand normele de poluare Euro 6.2.

CITROËN C3 Aircross - SUV Compact, posibilitati nelimitate

Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. O gama larga de motoare de noua-generatie eficiente si economice imbina tehnologia avansata cu placerea de a conduce. SUV-ul este disponibil alaturi de motorizari PureTech pe benzina (82 sau 110 CP) sau diesel BlueHDi (100 sau 120 CP) care respecta normele de poluare Euro 6.2.

CITROËN C-ELYSÉE - Mai mult confort, mai multa eleganta

CITROËN C-ELYSÉE asigura in egala masura caracterul compact al exteriorului cu spatiul interior generos. Sedanul ofera confortul necesar pentru 5 adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de a calatori. Noul C-ELYSÉE dispune de motoare eficiente Euro 6.2 - PureTech 82 si BlueHDi 100.

Termenii si conditiile

Ofertă speciala pentru persoane fizice, valabila in limita stocului disponibil, prin PSIPAN 2019, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.
Preţul este valabil pentru Citroen C3 Live 1.2 Puretech 68 CP BVM5 EURO 6.2 şi include contravaloarea unei prime de casare (PSIPAN 2019: 1€ = 4,8148). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Consum mixt cu valori cuprinse intre 3.4-5.1 si emisii CO2, cu valori intre 90-120 g/Km.