NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Preturi Speciale & Livrare Imediata pentru modelele Citroën din stoc

citroen citroen


NOUL CITROEN E-BERLINGO VAN L1 CLUB 115 KW 136 CP

Motor tip: Electric

Transmisie tip: Automata trepte

Putere: 136 cp CP

32.253 €

Avantaj client: 7.837 €*

TVA, prima de casare si eco-bonusul incluse


Autovehicule noi,
cu livrare imediata.Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

Fisa tehnica

Referinta model: 89837


An fabricatie:June 2024

Tip: Utilitara

Caroserie: L1

Motorizare: 100 kW

Putere: 136 cp CP


 


Capacitate Cilindrica: 0 cmc

Combustibil: Electric

Numar scaune:

CuloareExt: Alb 'Icy'

Interior: Tapiterie Textila Curitiba Brasilia
Dotari standard

Categorie: Design


Categorie: Functionalitate & confort


Categorie: Siguranta activa & pasiva
Dotari Suplimentare

Echipament:

  • ME08 - Bancheta pasager 2 locuri + masuta de scris pe spatarul locului central) atrage in std: - Scaun sofer "Confort" cu reglaj lombar manual + reglaj inaltime (IT02) ) - Frana de mana electrica (FH05)

  • LZ04 - Incarcator on-board 11 kW trifazic

  • ZJA2 - Ecran tactil de 10", Radio DAB, Recunoastere vocala, 1 priza USB C (date), 1 priza USB C (incarcare)

  • LV00 - Roata de rezerva (nu e compatibil cu GA03)

  • NB08 - Pachet Visibilité (NB08: Faruri si stergatoare cu aprindere automata + HU02: Oglinzi exterioare rabatabile electric); atrage in std. PR01: Proiectoare ceata

  • PRP0 - ALB 'ICY'

  • CMFY - Tapiterie textila Curitiba BrasiliaTermenii si conditiile

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2023.
Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN* 2023: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2023 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.
Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot face referire la sau să prezinte echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute erau corecte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face modificări în proiectare și echipament. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele.. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile la un cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai cu costuri suplimentare. Pentru informații precise despre echipamentele furnizate pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați partenerul local Citroen.
Echipamentele optionale de pe vehicul exclud obligativitatea furnizarii echipamentelor standard pe care le inlocuiesc.
* Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național