NOUL TAU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Noul Citroën C4 Cactus


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Comfort is the New Cool

Un hatchback ultraconfortabil

Premiera europeana

Suspensiile cu Amortizare Hidraulica Progresiva

Premiera mondiala

Scaunele Advanced Comfort

Design indraznet

Noul C4 Cactus Hatchback aduce un aer proaspat si o doza de originalitate segmentului compact. Afisand un stil curat si un aspect monolitic, modelul ofera o grafica optimista, specifica marcii Citroën care accentueaza linia caroseriei, incluzand tehnologia Airbump® in partea inferioara a usilor, un plafon vitrat, o parte frontala cu blocuri optice situate pe doua niveluri si o semnatura luminoasa 3D in spate.

Eco-eficienta si placerea de a conduce

Rapoartele de putere optimizate si modul confortabil de condus se datoreaza platformei usoare si eficiente, de noua generatie. Cele mai noi motoare pe benzina, PureTech, premiate cu titlul Motorul Anului, alaturi de propulsoarele diesel BlueHDi respecta standardul Euro 6, privind reducerea emisiilor si a consumului de combustibil. Cu o viteza mare de raspuns, transmisia automata EAT6 asociata motorizarii PureTech 110 S&S, ofera performanta si placere la condus.

Personalitate individuala

Noul C4 Cactus ofera 31 de posibilitati de personalizare a exteriorului, cu 9 nuante disponibile si 4 pachete de culori*, care contin note cromatice rafinate.

Termenii si conditiile

Ofertă supusă unor termene și condiţii valabilă în limita stocului disponibil. Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare