NOUL MEU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Vehicule Comerciale


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Berlingo: agil si polivalent

Jumpy: modern si practic

Jumper: spatios si economic

Modularitate

Disponibil in doua versiuni de caroserie, L1 & L2, Citroën Berlingo ofera o zona optima de incarcare datorita punctelor de acces inteligente: usi laterale glisante mari si usi spate asimetrice (cu deschidere de 180 °).

Arhitectura practica

Confortul Citroën este la dispozitia ta! Scaunele, instrumentarul de bord si tinuta de drum a modelului Jumpy te vor ajuta sa-ti faci treaba mai usor in timp ce te bucuri de facilitatile unui autoturism utilitar complet. Fiecare calatorie este eficienta si relaxanta.

Performante

Citroën Jumper depaseste asteptarile profesionistilor in materie de calitate, fiind testat peste patru milioane de kilometri. Modelul beneficiaza de intreaga expertiza Citroën privind design-ul, ergonomia (conectivitate si confort), siguranta si economia de combustibil.

Termenii si conditiile

*Leasing financiar prin Trust Leasing IFN SA, cu dobândă 0%, perioadă de finanţare 12-60 de luni, avans minim 10%, valoare reziduală 0% și comision de administrare 0,1%, destinată exclusiv persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice. Oferta valabilă pana la 31.12.2017, supusă unor termene şi condiţii. Garanţie contractuală de 2 ani, fără limită de km. Consum mixt 4,3-6,4 L/100 km şi emisii de CO2 112 – 168 g/km.


Vino la cel mai apropiat dealer autorizat Citroën si afla detalii despre promotia Citroen Finance.
Leasing financiar

Prezenta Ofertă este un document emis în scopul de a informa si nu reprezinta un angajament ferm de finantare, ci are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai operatiunii viitoare avute in vedere de catre Parti.


Acceptarea de catre Solicitant a termenilor cuprinsi in aceasta Oferta reprezinta o conditie suspensiva pentru efectuarea de catre Trust Leasing IFN S.A. a analizei situatiei economico-financiare a Solicitantului si pentru derularea procedurilor interne la nivelul Trust Leasing IFN S.A., in vederea pregatirii semnarii viitoare a contractului de leasing.


Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte de catre Solicitant nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil al Romaniei, aceasta oferta ne-continand toate elementele necesare formarii unui contract intre Parti.


Pentru incheierea valabila a contractului este necesara semnarea de catre ambele Parti a formei scrise a contractului de leasing.