NOUL MEU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Noul Citroën SpaceTourer


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Practic

Modularitate extinsa

Confort si facilitati nelimitate

Inaltime 1.90 m

Cu noul Citroën SpaceTourer ai acces fara restrictii in toate tipurile de parcare. Dimensiunile optimizate ale noului SpaceTourer (cu o lungime incepand de la 4.60 m, latime de 1.92 m si o inaltime de 1.90 m), alaturi de servodirectia electro-hidraulica si o raza de intoarcere cu valori intre 11.30 m si 12.40 m fac din acest model un autovehicul practic, dedicat familiei si prietenilor.

Plafon Vitrat

La interior, toti pasagerii se pot bucura de lumina naturala oferita de plafonul vitrat, impartit in doua sectiuni, care pot fi controlate individual. Pavilionul Confort asigura totodata si o climatizare placuta, iar in conditii de iluminarea slaba, tehnologia cu leduri din echipare, creează o ambianta armonioasa in habitaclu.

Spatios si practic

Dezvoltat pe o platforma noua, Citroën SpaceTourer este dedicat destinderii in familie sau intre prieteni. Acesta ofera un spatiu interior prietenos si modulabil, datorita scaunelor detasabile si culisante. Disponibil in trei variante de lungime, Citroën SpaceTourer poate transporta pana la 9 persoane.

Termenii si conditiile

*Leasing financiar prin Trust Leasing IFN SA, cu dobândă 0%, perioadă de finanţare 12-60 de luni, avans minim 10%, valoare reziduală 0% și comision de administrare 0,1%, destinată exclusiv persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice. Oferta valabilă pana la 31.12.2017, supusă unor termene şi condiţii. Garanţie contractuală de 2 ani, fără limită de km. Consum mixt 5,2-5,9 L/100 km şi emisii de CO2 143– 155 g/km


Vino la cel mai apropiat dealer autorizat Citroën si afla detalii despre promotia Citroen Finance.
Leasing financiar

Prezenta Ofertă este un document emis în scopul de a informa si nu reprezinta un angajament ferm de finantare, ci are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai operatiunii viitoare avute in vedere de catre Parti.


Acceptarea de catre Solicitant a termenilor cuprinsi in aceasta Oferta reprezinta o conditie suspensiva pentru efectuarea de catre Trust Leasing IFN S.A. a analizei situatiei economico-financiare a Solicitantului si pentru derularea procedurilor interne la nivelul Trust Leasing IFN S.A., in vederea pregatirii semnarii viitoare a contractului de leasing.


Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte de catre Solicitant nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil al Romaniei, aceasta oferta ne-continand toate elementele necesare formarii unui contract intre Parti.


Pentru incheierea valabila a contractului este necesara semnarea de catre ambele Parti a formei scrise a contractului de leasing.