NOUL MEU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Inscrie-te pentru oferta Citroën prin programul RABLA 2018

GALERIE VIDEO & FOTO

Cele mai noi sisteme de asistenta a soferului

Spatiu interior si multiple posibilitati de personalizare

Confort deplin pentru placerea calatoriilor

11 MODELE CITROËN prin programul RABLA 2018CITROËN C3 - Unic, asa cum esti tu!

Fiind in totalitate in pas cu tendintele, noul Citroën C3 se remarca prin design-ul sau trendy si optimist, animat de insertii cromatice si detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Noul C3 dispune de motoare eficiente si economice PureTech pe benzina si BlueHDi diesel, de ultima generatie.

CITROËN C3 Aircross - SUV Compact, posibilitati nelimitate

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. O gama larga de motoare de noua-generatie eficiente si economice imbina tehnologia avansata cu placerea de a conduce. Noul SUV este disponibil cu motorizarile PureTech pe benzina (82 sau 110 CP) sau diesel BlueHDi (100 sau 120 CP).

CITROËN C-ELYSÉE - Mai mult confort, mai multa eleganta

CITROËN C-ELYSÉE asigura in egala masura caracterul compact al exteriorului cu spatiul interior generos. Sedanul ofera confortul necesar pentru 5 adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de a calatori. Noul C-ELYSÉE dispune de motoare puternice si economice - PureTech 82, VTi 115 si BlueHDi 100.

Termenii si conditiile

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării SC TRUST MOTORS SRL ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2018, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2018. Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

Consum mixt între 3,5 – 5,6 l/100 km și emisii CO2 între 93 – 120 g/km