NOUL MEU CITROËN LA CEL MAI BUN PRET

Inscrie-te pentru oferta Citroën prin Programul REMAT

GALERIE VIDEO & FOTO

Gama de modele cu consum mic de combustibil

Nivel redus de emisii CO2

Performante testate in milioane de kilometri

11 MODELE CITROËN REMAT 2017CITROËN C1 – City Hero

Nimic nu poate opri un Citroën C1, mai ales atunci cand ne referim la consumul redus de combustibil! Motorizarea VTi 68 cu o cutie de viteze pilotata permite pozitionarea noului CITROËN C1 la un nivel exemplar din punctul de vedere al consumului si al emisiilor de CO2 in segmentul sau.

CITROËN C-ELYSÉE - Spatios, economic si fiabil

Fidel valorilor traditionale Citroën, modelul C-Elysée are ampatament si ecartament generos pentru un interior confortabil si spatios. Cu toate acestea, n-au fost uitate nici performantele motorizarilor, care prezinta un consum mic de carburant si valori reduse ale emisiilor CO2, incepand de la 98 g/Km.

CITROËN C4 CACTUS - Raspunde intrebarilor de azi

Care este primul lucru la care te gandești atunci cand spui cuvantul Cactus? Ai putea sa iei in calcul varianta unei plante foarte rezistente, cu tepi si care nu are nevoie de prea multa apa. Totusi, raspunsul corect este unul singur: Citroën C4 Cactus, modelul cu motorizari pe benzina - PureTech si Diesel - BlueHDi, eficiente si economice.

Termenii si conditiile

Oferta supusa unor termene si conditii.

Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 Km.

Consum mixt cu valori cuprinse intre 3.7-4.7 L/100 Km si emisii CO2, cu valori intre 95-108 g/Km. Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.