NOUL MEU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Inscrie-te pentru oferta Citroën prin programul RABLA 2018

GALERIE VIDEO & FOTO

Cele mai noi sisteme de asistenta a soferului

Spatiu interior si multiple posibilitati de personalizare

Confort deplin pentru placerea calatoriilor

11 MODELE CITROËN prin programul RABLA 2018CITROËN C3 - Unic, asa cum esti tu!

Fiind in totalitate in pas cu tendintele, noul Citroën C3 se remarca prin design-ul sau trendy si optimist, animat de insertii cromatice si detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Noul C3 dispune de motoare eficiente si economice PureTech pe benzina si BlueHDi diesel, de ultima generatie.

CITROËN C3 Aircross - SUV Compact, posibilitati nelimitate

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. O gama larga de motoare de noua-generatie eficiente si economice imbina tehnologia avansata cu placerea de a conduce. Noul SUV este disponibil cu motorizarile PureTech pe benzina (82 sau 110 CP) sau diesel BlueHDi (100 sau 120 CP).

CITROËN C-ELYSÉE - Mai mult confort, mai multa eleganta

CITROËN C-ELYSÉE asigura in egala masura caracterul compact al exteriorului cu spatiul interior generos. Sedanul ofera confortul necesar pentru 5 adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de a calatori. Noul C-ELYSÉE dispune de motoare puternice si economice - PureTech 82, VTi 115 si BlueHDi 100.

Termenii si conditiile

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2018, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu.
Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.
Pretul de 7.490€ este valabil pentru Citroen C3 Live 1.2 Puretech 68 CP si include TVA si contravaloarea unei prime de casare;
8.290€ valabil pentru Citroen C-Elysee Feel 1.2 Puretech 82 CP si include TVA si contravaloarea unei prime de casare;
10.590€ valabil pentru Citroen C3Aircross Live 1.2 Puretech 82 CP si include TVA si contravaloarea unei prime de casare
(PSIPAN 2018: 1€ = 4,7445)