NOUL MEU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Noul Citroën Jumpy

GALERIE VIDEO & FOTO

Citroen Jumpy: 3 dimensiuni diferite

Pentru misiuni fara limite

Usi laterale culisante hands-free

Satisfactia lucrului bine facut

Conceput pentru a raspunde tuturor asteptarilor profesionale, NOUL CITROËN JUMPY se distinge prin performante exceptionale si design complet restilizat, bazat pe o noua platforma, capabila sa propuna 3 dimensiuni diferite: M (4,95 m), XL (5,30 m) – si o versiune compacta, XS, cu o lungime de 4,60 m.

Moduwork: mai mult spatiu

Datorita sistemului Moduwork, NOUL CITROËN JUMPY poate transporta obiecte cu o lungime de pana la 4 m. Prin ridicarea scaunului pasagerului din dreapta, se asigura accesul facil la trapa din peretele despartitor, facilitate care impreuna cu podeaua plata a acestui spatiu permite introducerea fara dificultate a incarcaturii, in totala siguranta.

Usi laterale culisante cu actionare electrica*

NOUL CITROËN JUMPY poate fi echipat cu una sau doua* usi laterale culisante. Deschiderea, cu o dimensiune de 93 cm**, permite introducerea cu usurinta a europaletilor, iar actionarea electrica* a portierelor laterale este comandata printr-o simpla miscare a piciorului sub bara de protectie din spate*, prin telecomanda, prin intermediul manerelor, sau din cabina vehiculului.
*Optional
** Pentru versiunile M si XL

Termenii si conditiile

Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil.

Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 km.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Consum mixt intre 5,1 si 5,9 l/100 km si emisii C02 cu valori intre 137 - 155 g/Km.