NOUL MEU CITROËN LA UN PRET INCREDIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru Noul Citroën Jumpy


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Citroen Jumpy: 3 dimensiuni diferite

Pentru misiuni fara limite

Usi laterale culisante hands-free

Satisfactia lucrului bine facut

Conceput pentru a raspunde tuturor asteptarilor profesionale, NOUL CITROËN JUMPY se distinge prin performante exceptionale si design complet restilizat, bazat pe o noua platforma, capabila sa propuna 3 dimensiuni diferite: M (4,95 m), XL (5,30 m) – si o versiune compacta, XS, cu o lungime de 4,60 m.

Moduwork: mai mult spatiu

Datorita sistemului Moduwork, NOUL CITROËN JUMPY poate transporta obiecte cu o lungime de pana la 4 m. Prin ridicarea scaunului pasagerului din dreapta, se asigura accesul facil la trapa din peretele despartitor, facilitate care impreuna cu podeaua plata a acestui spatiu permite introducerea fara dificultate a incarcaturii, in totala siguranta.

Usi laterale culisante cu actionare electrica*

NOUL CITROËN JUMPY poate fi echipat cu una sau doua* usi laterale culisante. Deschiderea, cu o dimensiune de 93 cm**, permite introducerea cu usurinta a europaletilor, iar actionarea electrica* a portierelor laterale este comandata printr-o simpla miscare a piciorului sub bara de protectie din spate*, prin telecomanda, prin intermediul manerelor, sau din cabina vehiculului.
*Optional
** Pentru versiunile M si XL

Termenii si conditiile

Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil.

Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 km.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Consum mixt intre 5,1 si 5,9 l/100 km si emisii C02 cu valori intre 137 - 155 g/Km.