NOUL MEU CITROËN LA CEL MAI BUN PRET

Solicita o oferta personalizata pentru Noul Citroën C3

GALERIE VIDEO & FOTO

Design si stil

Tehnologie inteligenta

Personalizare

Motoare de ultima generatie

NOUL CITROËN C3 dispune de motorizari de ultima generatie, pe benzina - PureTech si Diesel - BlueHDi, performante si eficiente. Pe benzina, modelul utilizeaza propulsorul cu 3 cilindri PureTech de 68, 82 și 110 CP Stop&Start, iar pentru motorizarea Diesel, NOUL C3 are in gama versiunile BlueHDi de 75 si 100 CP Stop&Start.

Interior simplu, cu caracter

Structura sa minimalista, tip monolit, ofera o simplitate a volumelor prezente in habitaclu. Conceputa dupa standardele programului Citroën Advanced Comfort, plansa de bord pune in evidenta o ergonomie perfecta a comenzilor si o utilizare usoara a tabletei tactile de 7”*, integrata in centrul sau.

*Dotare optionala

Unic asa cum esti tu

NOUL CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Fiecare detaliu contribuie la acestea, incepand de la luminile de zi cu tehnologie LED, stopurile cu efect 3D, rotile mari si panourile laterale cu tehnologie Airbump, care ii definesc stilul inedit si atitudinea energica si increzatoare.

Termenii si conditiile

Pretul include TVA si contravaloarea unei prime de casare in valoare de 1.400 Euro. Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 km.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Consum mixt cu valori cuprinse intre 3,7-4,7 L/100 Km si emisii CO2 cu valori intre 95-108 g/Km.